Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

AKKOORD
Op de huur en verhuur van deze bungalow zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.  
Door het voldoen van de eerste betalingstermijn verklaar je je akkoord met deze voorwaarden. Let op onze annuleringsvoorwaarden.

WERKWIJZE BIJ BOEKING
Bij het opvragen van een prijsopgave blokkeren wij de data nog niet. Dat betekent dat ook anderen intussen nog kunnen boeken.
Besluit je om onze bungalow te huren, stuur ons dan een e-mail. Dan blokkeren wij de data voor jou.
We laten je dit weten. Wacht svp op onze bevestiging.
Daarna kun je je vliegticket gaan boeken.
Zo weet je zeker dat de bungalow op jouw naam gereserveerd is voordat je een vliegticket koopt.

BETALING
Een aanbetaling van 50% is verschuldigd op het moment van boeken.

Pas na ontvangst van de aanbetaling is de boeking definitief.

Het volledige boekingsbedrag is 60 dagen voor aankomst verschuldigd.

Als de boeking binnen 60 dagen voor aankomst wordt gedaan, is het volledige boekingsbedrag direct verschuldigd.

ANNULERING
Bij een annulering meer dan 60 dagen voor de geplande aankomstdag, wordt je aanbetaling volledig teruggestort.

Bij een annulering binnen 60 dagen voor de geplande aankomstdag, bij niet op komen dagen of bij eerder vertrek is er geen recht op terugbetaling.

We adviseren je om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

ANNULERING DOOR COVID-19
Let goed op eventuele reisbeperkingen vanwege het Covid-virus. Mocht het door reisbeperkingen die zijn opgelegd door de Nederlandse of Bonairiaanse overheid niet mogelijk zijn om naar Bonaire te komen, dan kun je je boeking kosteloos binnen een jaar na geplande aankomstdatum omzetten.
Een alternatief is om een annuleringsverzekering af te sluiten die uitkeert wanneer de bestemming code oranje of code rood wordt (zie bijv. Centraal Beheer en De Europeesche).

Als je niet mag vliegen vanwege een positieve PCR-test van jou of je reisgenoot, zijn er diverse annuleringsverzekeringen die dit dekken. In geval van een positieve test is omboeking of terugbetaling door ons niet mogelijk. Twee dagen voor jouw aankomst krijgen wij het huis namelijk niet meer vol met andere gasten. We raden je aan om een annuleringsverzekering met passende dekkingsvoorwaarden af te sluiten.

VERLENGING
Als je na het einde van je verblijf wilt verlengen, dan is dit mogelijk, uiterlijk totdat de volgende gasten aankomen. Je betaalt dan het normale overnachtingstarief.

SCHOONMAAKKOSTEN
Bij de boeking heb je een eenmalig bedrag voor de eindschoonmaak inclusief het eenmalig wassen van het linnengoed betaald. Wil je tussentijds wassen, dan kun je dit tegen betaling aan de beheerder vragen, of zelf naar de wasserette gaan. Er is geen tussentijdse schoonmaak; deze kan we wel op verzoek worden geregeld (extra kosten). Wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, en veel gasten geven er de voorkeur aan om zelf schoon te maken.

INCHECKEN EN UITCHECKEN
Inchecken kan vanaf 16.00 uur.
Op de dag van vertrek check je uit om 12.00 uur.

NETJES
Roken kan buiten op de porch. Niet binnen in woonkamer, badkamers en slaapkamers.
Laat de bungalow in alle redelijkheid netjes achter . Servies en kookgerei moeten bij vertrek schoon en opgeruimd zijn.

AANSPRAKELIJKHEID VERHUURDER
Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of persoonlijk letsel, of voor ongevallen die zich in de bungalow, op het eigen terrein of op het park voordoen.

Wij wijzen erop dat er geen badmeester aanwezig is bij het parkzwembad en dat je zelf verantwoordelijk bent voor het toezicht op personen die niet kunnen zwemmen.

DUIKTANKS EN DUIKLOOD
Het is niet toegestaan om duiktanks en duiklood op de verandategels en binnen neer te zetten i.v.m. beschadigingen van het tegelwerk. Duiktanks kun je bij het duikcentrum laten. Duiklood kan in de auto of naast de bungalow gelegd worden.

SCHADE DOOR HUURDER
Mocht er per ongeluk schade ontstaan, zeg het ons dan even. Vaak is deze schade gedekt door jouw eigen aansprakelijkheidsverzekering. Zo hoeven wij niet voor de kosten op te draaien.
Bij schade aan de bungalow of inventaris, op het terrein of in het park, kunnen wij je hiervoor aansprakelijk stellen.