Praktisch

Je wordt kosteloos opgehaald van het vliegveld door onze altijd lachende Bonairiaanse vaste taxichauffeur en beheerder Hosé. Wil je daarom je vluchtnummer en aankomsttijd doorgeven? Hij brengt je naar de bungalow, waar wij je indien mogelijk welkom heten. Geef je bij boeking even aan of je wel of niet opgehaald wilt worden?

Als je niet van het vliegveld gehaald wilt worden, wil je dan aangeven hoe laat je bij de bungalow bent? Het park heeft geen receptie, dus dan kunnen we afspreken waar je de sleutels krijgt.

Inchecken kan vanaf 16.00 uur.
Op de dag van vertrek check je uit om 12.00 uur.

Als er op je vertrekdag geen schoonmaak gepland staat voor de volgende gasten, kan je meestal kosteloos blijven tot je naar het vliegveld wilt. Als je er zeker van wilt zijn dat je tot de avond mag blijven, kun je gewoon een extra nacht boeken.

Bij vertrek kun je desgewenst het vervoer naar het vliegveld zelf met Hosé regelen.

Badhanddoeken en theedoeken zijn aanwezig, en de bedden zijn voorzien van linnengoed in een mooie hotelkwaliteit. In de eindschoonmaak is het eenmalig wassen van beddengoed, keukenlinnen en badhanddoeken inbegrepen.

Bij de boeking heb je een eenmalig bedrag voor de eindschoonmaak inclusief het eenmalig wassen van het linnengoed betaald. Wil je tussentijds wassen, dan kunnen wij dit tegen betaling voor je aan de beheerder vragen, of je kunt zelf naar de wasserette gaan.

Er is geen tussentijdse schoonmaak; deze kan wel tegen extra kosten op verzoek worden geregeld. Wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, en veel gasten geven er de voorkeur aan om zelf schoon te maken.

Op verzoek kunnen we kosteloos een kinderbedje en/of kinderstoel neerzetten (maximaal 1 per boeking). Geef dit van tevoren bij de boeking aan.

Bonaire heeft geen uitgebreid openbaar vervoer. De winkelstraat en de boulevard liggen op loopafstand. In het verlengde van de hoofdweg langs ons park (de Kaya Carlos A. Nicolaas) vind je aan de Kaminda Djabou een buurtsuper op loopafstand. Achter de winkelstraat in het centrum is een bescheiden supermarkt. De grotere supermarkten Van den Tweel (Albert Heijn) en Warehouse (Jumbo) liggen buiten loopafstand.
Om het eiland te verkennen is het aan te bevelen een auto te huren.

Mocht er iets niet helemaal naar je zin zijn, neem dan meteen contact op met ons, of als wij niet op het eiland zijn, met onze beheerder Hosé. Wij lossen het probleem op. Zo regelen wij bijvoorbeeld direct dat iets gerepareerd of vervangen wordt. Ook bij kleine dingetjes: blijf er niet mee rondlopen!