Praktisch

Je wordt kosteloos opgehaald van het vliegveld door onze altijd lachende Bonairiaanse beheerder Hosé. Wil je daarom je vluchtnummer en aankomsttijd doorgeven? Hij brengt je naar de bungalow en geeft je de sleutels. Geef je bij boeking even aan of je wel of niet opgehaald wilt worden?

Als je niet van het vliegveld gehaald wilt worden, wil je dan aangeven hoe laat je bij de bungalow bent? Het park heeft geen receptie, dus de beheerder komt speciaal voor jou naar de bungalow.

Inchecken kan vanaf 16.00 uur.
Op de dag van vertrek check je uit om 12.00 uur.

Als er die dag geen schoonmaak gepland staat voor de volgende gasten, kan je meestal kosteloos blijven tot je naar het vliegveld wilt. Voorwaarde is dat wij of de beheerder daarmee van tevoren akkoord gaan. Als je er zeker van wilt zijn dat je tot de avond mag blijven, kun je gewoon een extra nacht boeken.

Bij vertrek kun je desgewenst het vervoer naar het vliegveld zelf met de beheerder regelen.

Badhanddoeken en theedoeken zijn aanwezig, en de bedden zijn voorzien van linnengoed in een mooie hotelkwaliteit. In de eindschoonmaak is het eenmalig wassen van beddengoed, keukenlinnen en badhanddoeken inbegrepen.

Bij de boeking heb je een eenmalig bedrag voor de eindschoonmaak inclusief het eenmalig wassen van het linnengoed betaald. Wil je tussentijds wassen, dan kun je dit tegen betaling aan de beheerder vragen, of zelf naar de wasserette gaan.

Er is geen tussentijdse schoonmaak; deze kunnen we wel op verzoek worden geregeld (extra kosten). Wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, en veel gasten geven er de voorkeur aan om zelf schoon te maken.

Op verzoek kunnen we kosteloos een kinderbedje en/of kinderstoel neerzetten (maximaal 1 per boeking). Geef dit van tevoren bij de boeking aan.

Bonaire heeft geen uitgebreid openbaar vervoer. De winkelstraat en de boulevard liggen op loopafstand. Achter de winkelstraat is een bescheiden supermarkt. De grotere supermarkten Van den Tweel (Albert Heijn) en Warehouse (Jumbo) liggen buiten loopafstand.
De beheerder Hosé is ook taxichauffeur.
Om het eiland te verkennen is het aan te bevelen een auto te huren.

Mocht er iets niet helemaal naar je zin zijn, neem dan meteen contact op met ons of, als wij niet op het eiland zijn, met onze beheerder Hosé. Hij lost het probleem op. Zo regelt hij bijvoorbeeld direct dat iets gerepareerd of vervangen wordt. Ook bij kleine dingetjes: blijf er niet mee rondlopen!